Reader Comments

Krunker.io How Play ?

by Agario Unlbocked (2018-06-29)


Ajo që ju merrni është dy mënyra për të zgjedhur nga (Team Deathmatch dhe Free-For-All, të cilat janë të dy mjaft të vetë-shpjeguese), si dhe disa klasa karakter për të specializuar stilin tuaj të luajnë. Këto klasa karakteresh janë një transferim nga titulli i mëparshëm i Sidney de Vries Vertix.io, kështu që mund të thuhet se agario është një lloj vazhdim (siç kemi thënë, megjithatë, nuk duhet të shqetësoheni historinë apo ndonjë gjë, kështu që ju mund të shihni qartë se kjo është e verbër).